EMBA HSG News:
Find out More at First Hand

Bleiben Sie auf dem Laufenden mit unseren neuesten Nachrichten und Veranstaltungen. Erfahren Sie mehr über unsere EMBA HSG-Programme, Alumni, Studenten und Teams.

Leiter Zulassung und Personal Development, Vize Direktor

Advice from Global Leaders

Advice from a Global Leader - Dr. Christian Schulz (Head of Operations, Member of the Group Executive Committee, Schindler Group)

Advice from a Global Leader - Elisabete Ramalho (Industry Leader, Luxury, Finance, CPG at Google)